Tanulj külföldön – STEP Program

A legjobb befektetés a saját jövődbe a tanulás! Egyre többen érdeklődnek a külföldi felsőoktatási lehetőségek iránt. A méltán népszerű európai és amerikai egyetemek mellett egyre több ázsiai egyetem nyitja meg kapuit a külföldi hallgatók előtt. Ezek az intézmények ma már kiállják az összehasonlítást a nyugati versenytársakkal, emellett számos területen előnyösebb feltételeket kínálnak az őket választó hallgatóknak. Ausztráliát sem szabad kihagyni a felsorolásból. A nagy távolság ellenére egyre népszerűbbek az ausztrál egyetemek, melyek magas színvonalú képzéseikkel méltán váltak népszerűvé az ott tanuló külföldi diákok körében.

Ha szeretnél külföldön élni, új kultúrákat megismerni és nemzetközi karriert építeni, ahhoz a legbiztosabb út a külföldön szerzett tanulmányi tapasztalat. Használd ki a lehetőséget, bővítsd tudásod, fejleszd nyelvismereted és alakíts ki értékes baráti és szakmai kapcsolatokat! A szakmai és személyes fejlődés szempontjából ma már elengedhetetlen a kulturális különbségek megértése és a különféle kultúrákban való eligazodás.

Egy külföldön végzett alap- és mesterképzés biztos alapokra helyezi karrieredet. Érdemes összehasonlítani az európai, ázsiai és a tengerentúli egyetemek kínálatát.

Jelentkezz nálunk, ha külföldön szeretnél tanulni! Ingyenes tájékoztatást nyújtunk diákoknak, hallgatóknak és bárki tanulni vágyónak, akik érdeklődnek a külföldi egyetemek által kínált képzési lehetőségekről.

Ha bekapcsolódsz a STEP Programba, felkészítünk a felvételi eljárásra, a felvételi interjúra, az ösztöndíj pályázat benyújtására. Eredményeink alapján, aki elvégzi a programot, jó eséllyel elnyeri a megpályázott ösztöndíjat. Eddig a következő egyetemekre, programokba küldtünk sikerrel diákokat:

Viadrina University – Németország

University of Auckland – Új-Zéland

Georgetown University – USA

Johns Hopkins University – USA

University of Milan – Olaszország

YSEALI Program – Japán, USA

A programban résztvevőknek részletfizetési lehetőséget nyújtunk, hogy nem az anyagiak jelentsék a korlátot. A részletekről itt olvashatsz bővebben.