Új piacok

Új piacok szolgáltatáscsoport, az Ázsiai Üzleti Képesség Teszt-től,  a piacra való belépés előkészítésén, versenytárs-elemzésen át, az üzleti partnerkeresés és folyamatos helyi képviselet biztositásáig terjed.

Az Ázsiai Üzleti Képesség Teszt a piacralépést megelőzően világitja át a piacra lépni kivánó vállalkozás kulcsterületeit, elkerülendő hogy az eltérő elvárások miatt, már a kezdeteknél akadályokba ütközzön az igéretes projekt.

Piacra való belépés előkészítése  magában foglalja a piacméret meghatározását, a piaci trendek, elemzését, a jelentős piaci szereplők azonositását, a releváns jogi környezet elemzését, valamint az ár, és más tényezők elemzését.

A versenytárs-elemzés során a piaci kulcsszereplők versenyelőnyeinek es stratégiájának felmérésére kerül sor. A piaci trendek ismeretében a változásokra való várható reakcióit térképezzük fel.

Az üzleti partnerkeresés során ügyfeleink stratégiájának, versenyképességi tényezőinek figyelembevételével keresünk olyan, a helyi piacokat jól ismerő, és megfelelő piaci kapcsolatrendszerrel rendelkező partnereket, akikkel közösen vezethetik be terméküket, technológiájukat az adott piacra.

Az Interkulturális Üzleti tanácsadás során kivánság szerint egyszeri, vagy folyamatos támogatást biztositunk az üzleti kultúrák közötti különbségek áthidalására.

Az ázsiai piacokon meghatározó jelentőségű, hogy a kapcsolattartás folyamatos legyen, ez gyakran csak állandó képviselet fenntartásával érhető el. Ügyfeleinket jelentős terhektől mentesitjük azáltal, hogy folyamatos helyszini piaci munkat, kapcsolatépitést végzünk a nevükben.